dilluns, 30 de gener del 2012

El Murcia no dona la talla

El Barça esclafa el Murcia tot i les baixes de Navarro i Mickeal, dona una lliço de bàsquet en ataca, i defensiu. Una nova victòria.
90-BARÇA REGAL Huertas (9), Ingles (10), Eidson (12), Lorbek (17), Perovic (4) -cinco inicial- Vázquez (11), Sada (7), Rabaseda (7), Wallace (13), Peréz () y Mbaye ().
53-UCAM MURCIA Franch (2), Jordi Grimau (2), Udoka (8), Kurz (12), Augustine (22) -cinco inicial- Pérez (3), Barlow (2), Rejón (-), Rivero (2) y Jansen ().

2 punts més perduts

L'equip va apretar a estones, però no va tenir frescura. Estan cansats, i el que els queda, i fins i tot així vam tenir les oportunitats necesaries per guanyar, pero no vam tenir sort, s'ens va girar d'esquenes. Ens deixem 2 punts més, i els mandrils ja etsan a 7 punts, però tranquils es pot remuntar, algu en dubta???, crec i creiem en l'equip no?? i tant!!!

divendres, 27 de gener del 2012

Guanyant a Tel Aviv

Un bon final de partit dona la victoria als blaugranes en una pista molt difícil com la del Maccabi de Tel Aviv. Un gran final de Lorbek dona ales als nostres per parar els atacs locals.
Maccabi Electra Mallet (12), Blu (6), Burstein (-), Smith (2), Schortsianitis (4) -cinco inicial- Eliyahu (-), Langford (17), Hendrix (8), Ohayon (6), Papaloukas (2), Scheyer (-) y James (-).
Barça Regal Huertas (5), Mickeal (-), Eidson (5), Lorbek (18), Perovic (4) -cinco inicial- Vázquez (14), Sada (4), Ingles (13), Navarro (5), Wallace (3) y N'Dong (-).

El camí de la copa

dijous, 26 de gener del 2012

2-2 i com s'ha patit!!! Els madrils eliminats!!!


Patiment, un altre cop marrolleria i merdes del madrid, patades, cosses, cops de ma... un altre cop el mateix... i fins i tot aixi han tingut les seves opcions, hauria sigut tant injust!!! però tant!!!!, però el snosytres per sort ho han aconseguit.
Amb un 2-0 a mitja part semblava encarrilatr, pero ens han empatat 2-2 en algune serrades, i hem patit de valent.
Estem a semifinals
I els mandrils a la puta merda!!!! Sou tan desgraciats, i al final encara us queixeu... però uns quants de vosaltres no haurieu hagut ni de jugar!!!!

dimecres, 25 de gener del 2012

Avui un altre Mandril!!

Un nou clàssic del futbol, i ja van .... masses.
Avui al Camp Nou per certificar el pas a semifinals de copa.
Costarà molt, com cada cop, però ho hem d'aconseguir com sigui....

dilluns, 23 de gener del 2012

Victoria contundent a Malaga

El Barça guanya 1-4 a casa el Màlaga amb Hat-trick de Messi i un altre gol d'alexis. El joc bastant bo, i apagant les alarmes que aquest any jugant com a visitant ens costava guanyar amb solvencia.
1-Málaga CF Caballero; Gámez, Demichelis, Mathijsen, Monreal; Cazorla (Recio, m. 78), Maresca (Rondón, m. 60), Camacho, Eliseu; Isco y Van Nistelrooy (Sebastián Fernández, m. 60).         
4-FC Barcelona Valdés; Alves, Mascherano, Piqué, Abidal; Thiago Alcántara, Busquets, Adriano (Dos Santos, m. 67), Iniesta (Pedro, m. 73); Messi y Alexis Sánchez (Cuenca, m. 64).         
Gols:0-1, M. 32: Messi. 0-2, M. 47: Alexis Sánchez. 0-3, M. 50: Messi. 0-4, M. 81: Messi. 1-4; M. 85: Rondón.
Ara ja cal pensar en la copa, i ens vindran a veure els Mandrils. Ara cal rematar-los i guanyar, i eliminar-los, a per totes...

divendres, 20 de gener del 2012

dijous, 19 de gener del 2012

Un altre cop assaltant Madrid

Un 1-2 als mandrils , una altra victòria. I un joc repugnant i fastigós dels putus mandrils que un cop més juguen brut, amaguen cops de puny, amaguen trepitjades, la cosa important és que tothom un cop més ha vist qui juga a futbol i qui juga al fer mal. Tothom ho ha vist, menys el comité que a veure si algun dia actua d'ofici!!! Que voleu!!! Algu hauria de fer algo, i sou vosaltres, ineptes!!!
Visca el Barça un cop més. I visca Catalunya!!!
1-Real Madrid: Casillas; Altintop, Sergio Ramos, Carvalho, Coentrao; Pepe (Granero, m.80), Xabi Alonso, Lass (Özil, m.66); Higuaín (Callejón, m.66), Cristiano Ronaldo y Benzema.
2-Barcelona: Pinto; Álves, Piqué, Puyol, Abidal; Busquets, Xavi (Thiago, m.86), Iniesta; Cesc (Cuenca, m.88), Messi y Alexis (Adriano, m.82).
Gols: 1-0, m.11: Cristiano. 1-1, m.49: Puyol. 1-2, m.76: Abidal.
Y para que todo el mundo se entere:
Somos el Barcelona y jugamos así de bien, y los otros són el Madrid, y juegan a pisar y dar patadas, como mínimo 2 expulsiones, Carvalho y Pepe, y al final se salvan los dos, totalmente injusto. Gran Barça... pero solo estamos a la mitad de la eliminatoria queda el Camp Nou.

dilluns, 16 de gener del 2012

Un Gran Betis perd al Camp Nou

Partit trepidant, de tu a tu. Quasi l'unic equip que ha sapigut jugar al Barça, a part del Bilbao, i que va aguantar les envestides dels nostres tot posant el 2-2 al marcador. Ningu havia marcat al capm nou, i ells en fan 2. Al final s'imposa la llògica, i les ganes, ja que ens vam apagar una mica, i el 2-2 va fer posar les piles i anar a pel partit.
Gols de Messi(2), Xavi i Alexis posaven el definitiu 4-2 al marcador.
I el següent dimecres contra els mandrils, quarts de final de copa el primer partit, a per ells que són pocs i cobards!!!

dilluns, 9 de gener del 2012

Amb dues pilotes

Guardiola millor entrenador del món.
Messi millor jugador del món i xavi tercer.
Algú encara dubta de qui és el millor equip del món!!!
Només els ingenus i ignorants.

VISCA EL BARÇA

Un fluix partit on ens deixem 2 punts

Apañó 1- Barça 1
Partit fluixot, molt impressis, amb falta de domini, molt trencat a estones.. i falta de trencament...
i això ens porta a no sentenciar, i que als ulktims minuts els periquitos ens empatin.
Un accident, res més... però com corren els cabrons quan juguen contra nosaltres, i com passen de tot quan ho fan contra els mandrils, és a dir, el seu primer equip.
Ens hem deixat 2 punts, però queda molta lliga, i això serà duríssim.