dilluns, 31 de gener del 2011

El Granada tampoc es rival

Sense brillantor, sense molt bon joc, però es va guanyar al Granada, i es segueix líder de l'ACB.
L'important és sumar victòries, i així ho esta fent el nostre equip.
Barça 75-Granada 64

L'Hercules cau derrotat

L'únic equip que ens havia guanyat aquesta temporada cau 0-3, en un partit pràctic dels nostres jugadors. Va costar trencar la muralla, per Pedro al final de la primera part, i un doblet de Messi al final del partit va posar el resultat final al marcador, un 0-3 contundent.
Ja van 15 partits consecutius guanyant, batent els records de la lliga, i jugant de fabula.... tot està per fer.... i queda molta lliga..
0 - Hércules: Calatayud; Cortés, Sarr, Rodríguez, Peña, Fritzler (Farinós, m.67), Abel Aguilar, Tote, Valdez (Portillo, m.80), Kiko (Cristian, m.63) i Trezeguet.
3 - Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Abidal, Maxwell, Busquets, Xavi (Keita, m.88), Iniesta (Afellay, m.89), Pedro, Villa (Nolito, m.88) i Messi.
Gols: 0-1. Min.43: Pedro. 0-2. Min.86: Messi. 0-3. Min.89: Messi.
"En el retovisor es veu una taca blanca a 7 kilòmetres de distància...."

divendres, 28 de gener del 2011

Navarro i més Navarro

Vctòria importantissima a Liubliana 67-68
El partit controlat menys al tercer quart que es va navegar de valent, nefast... sense idees, i Navarro ben tapat pels de l'olimpia. I el seu joc interior va fer estralls llançant de tre spunts i anotant.
Final a cara o creu que es va decidir a favor dels nostres...
Liders de grup, i un paset més cap a la final....
67-Olimpia Liubliana (11+15+28+13): Ilieskvi (8), Ozbolt (4), Gregory (14), Markota (10), Pinkney (5) -cinco inicial-, Jagodnik (12), Shermadini (14), Perry (-) y K. Lorbek (-).
68-Regal FC Barcelona (19+17+16+16): Ricky Rubio (6), Navarro (27), Anderson (5), E. Lorbek (12), Perovic (5) -cinco inicial-, Vázquez (2), N'Dong (-), Lakovic (-), Grimau (11), Morris (-), Sada (-) e Ingles (-).

dijous, 27 de gener del 2011

Maneta i mig peu a la final de copa

Al minut 16 i ja amb un 3-0 al marcador despres dels gols de Meesi, Vila i Messi posa en evidencia que els nostres van sortir enxufats de veritat. No com el dia del Betis que vam sortir adormits...
L'equip va ser letal en atac... i el quart gol de Pedro abans de mitja part posava les coses clares....
La segona part més ensopida... ens va alegrar l'ultim gol de Keita amb un control genial i una definició molt bona.
El Barça guanya 5-0 i posa un peu i mig a la final de copa, però com diu Guardiola queda el partit de tornada, 90 minuts i amb l'experiencia del Betis val mes que no ens en fiem....
Afellay torna a apuntar maneres.....
5-FC Barcelona: Pinto; Adriano, Piqué, Abidal, Maxwell (Milito, min.81), Mascherano, Xavi (Keita, min.74), Iniesta, Pedro, Messi i Villa (Afellay, min.66).
0-Almería: Esteban; Míchel Macedo, Pellerano, Carlos García, Luna, M'bami, Vargas, Piatti (Ortiz, min.84), Corona (Uche, min.61), Crusat i Goitom (Ulloa, min.74).
Gols: 1-0: Messi, min.9. 2-0: Villa, min.11. 3-0: Messi, min.16. 4-0: Pedro, min.30. 5-0: Keita, min.88.

dilluns, 24 de gener del 2011

El Barça guanya a Canaries

Despres de 5 ultimes derrotes a l'illa, el Barça supera amb solvencia un Gran Canaria rocós, i incomode, i que el Barça sempre ha tingut problemes en contrarrestrar el seu joc.
Gran Navarro en el joc exterior, i domini en la pintura dels nostres pivots.
54-Gran Canaria 2014 (19+12+12+11): Greeen (4), Beirán (3), Wallace (17), Carroll (16) y Rey (2), equipo inicial, Savané (6), Bellas (-), Moran (4), Nelson (-) y Bramos (2).
75-Regal Barcelona (15+16+22+22): Rubio (6), Navarro (23), Perovic (2), Lorbek (13) y Anderson (3), equipo inicial, Ndong (8), Grimau (4), Sada (6), Lakovic (-), Vázquez (10) y Morris (-).

Barça-Racing 3 punts més

El Barça guanya 3-0 al Racing en un partit plàcid en el joc, on van tornar els rondos en tot el camp i un control de joc consistent i demolidor. Els contraris intentant ensumar la pilota que a avegades no la veien ni passar, la pressió de la nostra advantera asfixiant i recuperant pilotes constantment. Amb gols de Pedro ja al minut 2, Messi de penal i Iniesta, posaven el resultat definitiu al marcador. Valdés important amb les seves parades puntuals que no son gens fàcils quan t'arriben 3 cops en tot el partit. Sublim.
Només són 3 punts més però e sva sumant.

dissabte, 22 de gener del 2011

Bon inici del Top-16

Gran victòria contra el Maccabi 81-71, un dels primers de grup, i dels més forts en la segona fase. Gran vicòtia per començar a somiar en el Sant Jordi....
La renda important, pero veurem si es decideix alla.

dijous, 20 de gener del 2011

Derrota justa sense càstig

El Barça es classifica per les semifinals de la copa tot i perdent 3-1 a Sevilla contra el Betis, gràcies al 5-0 al Camp Nou.
El partit va ser dolent de la nostra part, fer notar la relaxació que als 6 minuts ja perdiem 2-0, i això no ho podem permetre, no se si va ser la concentració o els canvis a l'equip i la poca compenetracó amb a gent que no juga habitualment. Però rebre 2 gols en 6 minuts el Barça no ho pot permetre. A partir d'aqui la cosa es complicava, però Messi va treure petroli d'una jugada individual posant el 2-1 al marcador i quasi sentenciant el partit per valor doble del joc a fora. Abans de mitja part el Betis feia el 3-1 gracies a un gol on la sortida de Pinto va ser molt desafortunada. A la segona part, un penal fallat per Messi i un pal del Betis i poca cosa mes a fer..
L'eliminatòria passada, llàstima que amb la derrota es trenca la ratxa de 28 partits consecutius sense perdre, nomès això.
El Betis un gran aquip que ha jugat els dos partits de cara i sense perdre el seu estil, per algo és el líder de segona, i un molt bon equip.
El pròxim rival l'Almeria a semis.
3 - Real Betis: Casto, Isidoro, Roversio, Belenguer, Nacho; Iriney (Cañas, m,61), Arzu, Salva Sevilla; Ezequiel (Fernando Vega, m.65), Jorge Molina (Isarel, m.78) i Jonathan Pereira.
1 - FC Barcelona: Pinto; Adriano, Piqué, Milito, Maxwell; Mascherano, Xavi (Busquet, m.78), Keita; Bojan (Jeffren m.85), Messi i Afellay (Abidal, m.78).
Gol: 1-0. m.2, Jorge Molina. 2-0: m.7 Jorge Molina. 2-1. m.37, Messi. 3-1. m.45, Arzu.

dilluns, 17 de gener del 2011

Espectacle del bo.

Els primers 25 minuts van tornar a ser de somni, espectacle impressionant dels nostres jugadors refermats amb dos gols. Un d'Iniesta i l'altre de Villa, atac i més atac, rondos i control, la veritat va ser espectacular. Messi suma una altra asistència de gol.
La cosa es va apagar coincidint en el moment que es va trencar Alves, sembla que en tindra per 15 dies. El partit es va ensupir, nomes una altra genialitat va fer que Pedro aconseguis el 3-0 al marcador.
La segona aprt ensupidota, no funcionava la cosa, es travava el joc, no sé.
El gol del Malaga de Duda va posar una mica d'emoció que Villa va matar amb el quart gol, i el segon del seu compte particular.
Un altre recital de joc, sobretot els primers 25 minuts, 3 punts més al sac i encara més important al pensar que els mandrils s'en havien deixat 2 a Almeria.
Ara estem a 4 però no hi ha res fet.... Paraula de Pep.
4-FC Barcelona: Valdés; Alves (Adriano, m.27), Piqué, Puyol, Abidal; Busquets, Xavi, Iniesta (Afellay, m.81); Pedro (Bojan, m.81), Messi i Villa.
1-Málaga: Asenjo; Manolo, Demichelis, Weligton, Mtiliga; Duda, Apoño, Maresca (Eliseu, m.59), Camacho (Recio, m.78), Baptista i Quincy Owusu-Abeyie (Rondón, m.59).
Gols: 1-0, m.8: Iniesta. 2-0, m.18: Villa. 3-0, m.36: Pedro. 3-1, m.68. Duda. 4-1, m.74: Villa.

Victòria i anar sumant és important

S'esta patint de valent, però els partits s'estan tirant endavant, avui en falta un, dema un altre, les lesions no deixen treballar a l'equip al complert, Ingles esta desconegut, i sort que Anderson funciona de meravella...
L'equip treballa molt, i sort que no hi va haver prorroga que els minuts ja els pesen... Lorbek no va jugar.
Nova victòria i a pensar al sorteig de copa a veure que tal ens va....
75-Lagun Aro GBC: Uriz (6), Panko (19), Miralles (3), Doblas (13), Baron (8) -cinco inicial-, Lasa, Kone (6), Alfonso Sánchez (8), Lorbek (3), Salgado (9).
78-Regal Barcelona: Rubio (4), Navarro (22), Perovic (9), Vázquez (12), Anderson (15) -cinco inicial-, Sada (6), Lakovic, Morris (6), Boniface (4), Grimau, Ingles.

dijous, 13 de gener del 2011

Una maneta també en la copa

El resultat enganyós potser pel que vam veure al camp, no pels gls del Barça, que podien haver sigut més, sinó per les sensacions mostrades per un gran Betis que va venir a jugar el seu estil, amb defensa avançada, pressió i cntraatacs, i aquest joc els va fer tenir bones ocasions que Pinto va salvar amb gran solidesa, i un pal. El Barça fallon en la primera meitat sigui per una cosa o per l'altra i per la bona feina del Betis no es trobava comode, i fins el 44 que Messi va marcar l'equip no va respirar.
A la segona part el Betis fisicament va baixar al no estar acostumats a jugar acad 4 dies, i el Barça ho aprofita trinxant el rival amb 2 gols més de Messi, Pedro i Keita.
Villa no té el dia amb 2 pals i ocasions que el porter para, però l'equip ho supera tot.
L'equip surt jugant amb l'equip titular a part de Pinto, això demostra la importancia i la qualitat que Guardiola va veure n un gran Betis.
5-0 i un gran pas en la copa. Ara cal anar a Sevilla la setmana que ve a demostrar que allà també podem guanyar i no donar res per fet, que que seria perillós com diu Guardiola, ja que el líder de segona va demostrar grans maneres, molt més que molts equips que han passat pel Camp Nou, eh mandrils???
5-Barcelona: Pinto; Alves, Piqué, Puyol, Maxwell; Sergio Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro (Afellay, m.79), Messi (Jeffren, m.86) i Villa (Keita, m.74)
0-Betis: Casto; Isidoro, Miqui Roqué, Arzu, Nacho; Beñat (Juande, m.57), Iriney (Juanma, m.63), Israel (Jonathan Pereira, m.77), Salva Sevilla; Rubén Castro i Jorge Molina.
Gols: 1-0, m.44: Messi. 2-0, m.62: Messi. 3-0, m.73: Messi. 4-0, m.76: Pedro. 5-0, m.83: Keita.

Una victòria més a la lliga

Amb suor i patiment el Barça aconsegueix guanyar l'Alacant en un partit dolentot que es resol amb un parcial de 11-1 en els ultims moments de partit i que dona una nova victòria al nostre equip que segueix líder de l'ACB.
Anderson que en l'ultim partit s'havia girat el peu, juga i amb 24 punts és el millor de l'equip amb diferencia.
83-Regal Barcelona (18+22+19+24): Ricky Rubio (5), Navarro (16), Anderson (24), Lorbek (5), Perovic (6) -cinco inicial- Vázquez (8), Grimau (-), N' Dong (8), Sada (-), Morris (5), Ingles (2) i Lakovic (4)
75-Meridiano Alicante (12+23+27+13): Llompart (2), Hasbrouck (7), Stojic (4), Rancik (11), Andriuskevicius (6) -cinco inicial, Doellman (19), Erdogan (11), Heurtel (11), Cazorla (2) i Rejón (2).

dimarts, 11 de gener del 2011

Messi Pilota d'Or 2010

Contra tot pronòstic ja ue semblava que Iniesta i Xavi tinguesin més números per aconseguir-ho.
Messi és nomenat Pilota d'Or 2010 i aconsegueix el segon guardó consecutiu.
Felicitats a Messi, encara que sincerament jo esperava que ho aconseguis Xavi, perque era o ara o mai, i el cervell d'el Barça s'ho mereixia, en canvi Messi, que si, que tothom sap que és el millor jugador del món mundial, encara té molt de temps per davant i n'aconseguirà més.
Felicitats als tres blaugranes, exemonia Barça, Messi, Iniesta i Xavi, Futur i present Blaugrana.

diumenge, 9 de gener del 2011

9 de 9 a fora i seguim sumant

Fer una volta sencera perfecte com a visitant, això és el que ha fet el Barça en la lliga, 49 punts, guanyant tots els partits als camps dels rivals. Riazor ha estat l'últim, un camp incòmode, on ahir el Barça va tornar a demostrar el seu domini. La veritat no es van tenir moltes ocasions, pero es van fer 4 gols de 7 xuts entre pals, efectivitat brutal. I el Depor, encara que ordenat va intentar defensar-se, es dificil aguantar darrera 90 minuts, i amb la possessió de pilota blaugrana veiem com intentaven seguir als nostres fins a l'extenuació.
Amb Xavi, Alves i Busquets a la banqueta l'equip va seguir funcionant a tot drap....
Afellay torna a jugar uns minutets, però li falta entreno i ritme amb el seu nou equip.
Bon partit, gran resultat amb gols de Villa, Messi, Iniesta i Pedro que segueixen sumant.
0-Deportivo:Aranzubia; Laure, Lopo, Colotto, Manuel Pablo, Rubén Pérez, Antonio Tomás, Desmarets (Rindarov, 70'), Saúl (Valerón, 54'), Juan Domínguez (Pablo Alvarez, 79') i Adrián.
4-FC Barcelona: Valdés; Adriano, Piqué, Puyol, Abidal; Keita, Mascherano, Iniesta (Thiago, 81'); Pedro (Afellay, 81'), Messi i Villa (Bojan, 70')

dissabte, 8 de gener del 2011

Malaga també cau

El Barça guanya a Màlaga de 17 en un bon partit defensiu, i en atac on va costar agafar el ritme de joc trabat al principi. Navarro de menys a més, i bons minuts de N'dong i Ingles donen l'avantatge del nostre equip i ens dona la victòria final. La mala noticia la reblincada de tormell d'Anderson que ja tenia tocat.
53-Unicaja (12+16+10+15): Freire (0), Jiménez (0), Blankey (8), Freeland (20), Rubio (4) -cinco inicial-, Rodríguez (5), Printezis (0), Tripkovic (7), Lima (-), Mcintyre (0), Archibald (7), Blanco (2).
70-Regal Barcelona (15+21+20+14): Rubio (2), Navarro (25), Vázquez (3), Ingles (12), Lorbek (7) -cinco inicial-, Sada (2), Lakovic (0), Perovic (2), Ndong (9), Morris (0), Anderson (8), Grimau (0).

dijous, 6 de gener del 2011

El rei Negre conquista la Catedral

Partit purament de copa, amb emoció, massa pel meu gust, amb passió, massa faltes per part dels bilbains qu evan tallar el joc copm van poder, per sort sense enrades dures, però trencant el ritme sempre que podien, i no deixant jugar al Barça.
El partit emocionant, amb poques ocasions, i les que vam tenir no les vam materialitzar, fins que Abidal.. (el defensa que encara no havia marcat cap gol amb el Barça desde que juga aqui, i que amb el seu ex-equip només havia marcat en una ocasió...) sisi, ho dic, be, Abidal va marcar el 0-1 que ens donava quasi quasi la classificació, i despres encara un quart per davant... el gol de Llorente a falta de 5 minuts i l'afegit va ser massa paiment pel meu gust... però la nit era així d'especial, i en un camp com la Catedral res és fàcil, i el Barça s'ho va haver de guanyar de valent.
Ja estem a quarts i això és l'iportant.. i passar allà encara ens dona més valor al resultat, els dos equips amb més copes un contra l'altra i va guanyar el nostre.
L'empat amb el doble valor del gol a fora ens dóns la classificació, ara que vingui el pròxim.....
1 - Athletic Club: Iraizoz; Iraola, Ustaritz, Ocio, Koikili; Susaeta (David López, m.46), Gurpegui, Javi Martínez, Gabilondo (Muniain, m.79); Toquero (De Marcos, m.67) i Llorente.
1 - FC Barcelona: Pinto; Alves, Piqué, Abidal, Adriano (Iniesta, m.61); Busquets, Xavi (Puyol, m.77), Keita; Messi, Villa (Afelllay, m.90) i Pedro.
Gols: 0-1, m.74: Abidal. 1-1, m.85: Llorente.

dimarts, 4 de gener del 2011

Sorteig del Top 16 de Bàsquet

Així queden els grups del sorteig del 'Top 16'
Grup E:Panathinaikos, Caja Laboral, Unicaja, Lietuvos Rytas.
Grup F:Maccabi Electra, Union Olimpia, Regal FCB, Lottomatica Roma.
Grup G:Montepaschi Siena, Real Madrid, Efes Pilsen, Partizan.
Grup H:Olympiacos, Fenerbahçe, Zalgiris, Power Electronics Valencia.
El primer partit el 19-20 de Gener al Palau contra el Maccabi i l'ultim també al Palau el 2-3 de Març contra l'Olimpia.

dilluns, 3 de gener del 2011

Despres de vacances, victòria treballada

Pedro amb 2 gols dona la victòria contra un LLevant que va venir a defensar-se despres de la desfeta que v tenir en l'ultim partit. Ordenats van aguantar i perdre temps desde el principi del partit i amb alguna contra quasi ens sorprenen.
L'equip va treballar però li va faltar punch, li va faltar acabar les jugades.. i en la segona part 2 gols de Pedro ens donen els 3 punts que són super importants. El gol del Llevant va posar emoció al final del partit, poca cosa més...
Busquets jugant de central per les baixes dels titulars, i bojan en el lloc de Messi que poca cosa va fer un cop més...
2-FC Barcelona: Víctor Valdes; Alves, Busquets, Abidal, Maxwell (Milito, min.76); Xavi, Mascherano (Thiago, min.49), Iniesta, Pedro, Villa i Bojan (Keita, min.65).
1-Levante: Reina; Cerra, Nano, Robusté, Del Horno; Juanlu (Xisco Muñoz, min.72), Pallardó, Xisco Nadal (Valdo, min.70), Larrea, Xavi Torres; i Rafa Jordá (Stuani, min.70).

Victòria treballada a Bilbao

35 punts entre Lorbek i Anderson que va demostrar el seu potencial ofensiu.
Victòria important per seguir en el liderat que es va aconseguir contra es mandrils.
Mal partit despres de començar amb un 0-7 favorable on l'equip s'en va anar totalment del partit, i a partir d'alla toca remontar i va cosatr moltíssim.
63 - Bizkaia Bilbao Basket (23+14+10+16): Fisher (3), Blums (11), Mumbrú (12), Banic (6) y Sonseca (7) -cinco inicial-; Javi Rodríguez (-), Jackson (6), Warren (10), Vasileiadis (-), Hervelle (6) y Mavroeidis (2).
65 - Regal FC Barcelona (14+17+16+18): Ricky Rubio (9), Navarro (4), Grimau (2), Lorbek (18) y Perovic (7) -cinco inicial-; Sada (4), Ingles (1), Anderson (17), Morris (3), Vázquez (-) y Ndong (-).